Concert de Fermin Muguruza al Grec 2017 (Barcelona)

Delit col·lectiu

Fermin Muguruza & Micaela Chalmeta Band

Micaela Chalmeta BandEns has fet felices durant anys, però el dia 15 de juliol de 2017, Fermin Muguruza, vas posar el colofò a tanta i tanta alegria. El concert es va fer en un lloc bonic, amb història, el Teatre Grec de Barcelona que en conté tanta com les teves cançons i les vivències que les han inspirat, inspiren i inspiraràn. Perquè les teves cançons ja eren eternes abans de El Grec, ara, després del concert formen part de l’olimp de les cançons i moments vertaderament únics de les nostres vides.

Per l’ocasió t’havies envoltat de dones, de divuit, la Micaela Chalmeta Band. Amb aquesta banda vas cel·lebrar el concert de cel·lebració de l’acte on vas recollir el guardó de l’Adarra Saria. El premi te l’han entregrat a casa teva, a Donosti, per tota una trajectòria musical. I tu, et donen un premi, i ho agraeixes amb un concertàs monumental que te més de premi per la gent que et seguim que el propi premi que t’han entregat.

El concert a Barcelona, segona i crec, de moment, darrera parada del show amb la Micaela Chalmeta, va anar in crescendo. L’ambient era inmillorable, l’expectació ens la bebíem amb les cerveses, i la barreja d’estils, classes socials, edats dels espectadors i les espectadores era un alicient afegit. I va començar tot. I vam plorar, i vam riure, i vam ballar, i vam cridar, i cantar, i aixecar el puny, tot pensant en què bé que sona! I es va acabar. Malauradament, es va acabar. Abans però Sarri, sarri, i allò va ser l’extasi col·lectiu, el deliri en una sola veu, el delit de i per tothom. Fascinant, increïble, irrepetible, inoblidable, exhorbitant, brutal. Paraules que no defineixen prou bé el que es sentia col·lectivament en aquell 15 de juliol de 2017 que quedarà per la posteritat com un dels dies més especials de la meva vida.

 

 

Difón la idea!
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Deja un comentario