Iogi life

Iogi Life

 

Per algunes raons relacionades amb com em sento amb el meu cos he decidit fer ioga. Sé i reconec que el meu pes no és el ideal, no obstant jo no estic a disgust amb les meves formes només que en comptades ocasions, si se’m discrimina o se’m fa sentir diferent, puc arribar a desesperar i maleïr la meva gana o el meu cos o el meu problema amb la tiroïdes. La sensació de que el cos no et respon, que està oxidat, que els teus musculs estan sempre en relax, fins i tot quan els hi demanes que no ho estiguin, han estat les raons (i algunes altres mes) per les que he decidit fer iogi life.

No parteixo de zero. Fa uns 10 anys, ja en vaig fer. I abans d’aquesta ocasió també havia fet un curs breu d’introducció al ioga. És per això que fa unes setmanes em vaig deicidir a apuntar-me a un centre de ioga del poble i pagar tres classes a la setmana. Teniu aquesta opció. Ara bé, després de fer la classe de prova, on vaig suar molt i no vaig disfrutar genys perque m’ofegava, cansava, no sabia que estava fent etc. vaig decidir fer ioga, més aviat, vagi decidir APRENDRE A FER IOGA A CASA. Vull fer iogi life.

mandala-2780153_1280

Aprendre a fer ioga a casa

Estic a la primera setmana, pero us fare cinc cèntims dels passos que he seguit i que he fet per arribar fins aquí.

  • Comprar els materials més bàsics: una colxoneta de ioga i una tovallola.
  • Fer recerca per internet a webs, buscant informació de com començar, tenint clar que el que pretenc es realitzar el ioga a casa, de matí, i que vull convertir-lo en una manera de viure.
  • Així he descobert algunes coses: les postures del ioga es diuen asanas; la meditació final, savasana; la salutació al sol es per donar els bons dies, i es pot completar amb la salutació a la lluna; fer 10-15 minuts de ioga al matí es suficient per activar cos i preparar la ment per al dia.
  • S’ha de planificar setmanalment totes les sèries que es facin durant la setmana següent.
  • Es recomanable portar el teu propi diari de ioga, per tal d’acostar-te i reflexionar sobre una mateixa, tant sobre la práctica del ioga com d’allò que ocupa massa la nostra ment.

Primera setmana

Estic a la primera setmana de fer ioga a casa. El matalasset va arribar el dia just per començar, i després de provar amb altres elements semblants que tenia per casa (matalasset per fer vivac), està confirmat: la lona antirelliscades es essencial. He fet un planning molt senzill per aquesta primera setmana, 15 minuts passen volant.

Per aquest primera setmana realitzaré: escalfament de tormells i canells -que a la classe de prova al centre, em van fer molt mal i no els havíem escalfat-, salutacions al sol (x2), salutacions a la lluna (x2) i anar augmentant si encaixo les postures, tanmateix l’objectiu es la repetició per a perfeccionar i agafar to.

La setmana vinent un altre post. En el meu Instagram, a la columna de la dreta del bloc, podeu veure la fotografia on apareixen les meves arracades (element que m’encanta) amb un llibreta verda preciosa, aquest es el meu diari de yogi life. El primer.

I vosaltres, ja heu pensat, com, quan, amb què, i sobretot perquè voleu fer ioga?

 

 

Difón la idea!
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Una respuesta a “Iogi life”

  1. […] al diari iogui diferents ítems, que he extret del vídeo que us proposava a la primera entrada de iogui life  (i que cada una establirà al seu […]

Deja un comentario