Iogui life, eternament principiant

Iogui: després de dos anys

Eternament principiant

Repasso la primera entrada de la categoria Iogui Life. Fa tot just dos anys, gairebé exactes, que vaig començar la meva pràctica. Des de llavors no he practicat regularment. Però sí que no ho he deixat mai. Sé que el benefici és trobar la necessitat diària i l’espai i el temps per fer-ho. Després de comprar i llegir llibres per intentar entendre que hi ha darrera la pràctica del ioga; un breu pas no reeixit per un estudi de ioga, el que trobo millor es seguir vídeos de YouTube i practicar des de casa. Ara bé, quan s’acabi el confinament tornaré a anar al centre de fitness a fer les classes que tinc pendents des de fa cinc setmanes.

Ioga pel confinament

Xuan Lan Llibres

Com deia una de les millors coses que podem fer mentrestant estem tancades a casa és exercitar el cos. La ment també per no fer voltes excessives al tema estrella de la realitat d’enguany.

 

Personalment segueixo els videos de la Xuan Lan, professora de ioga que ho explica tot fantàsticament. Fa dos anys que practico, i per la meva condició física i la constitució que tinc, repeteixo un cop i un altre els videos de principiants. D’altra banda és el més recomanable, repetir i repetir fins que puguem realitzar totes les asanes acompassades amb la respiració sense que aquesta s’alteri prou.

Llibres de la Xuan Lan

La professora de ioga Xuan Lan ha publicat dos llibres amb Grijalbo. El primer és diu Mi diario de yoga. En ell explica seqüències d’asanes (postures) de ioga, a la vegada que ens proposa portar un diari de ioga per deixar per escrit sensacions després de cada pràctica. El segon llibre, Yoga para mi bienestar, Xuan Lan fa un repàs per diferents aspectes del yoga i del mindfulness, a l’hora dels àpats per exemple, per a millorar o trobar grans beneficis junt amb la pràctica regular del ioga. A mi m’agrada molt aquest segon llibre. El trobo útil, ben escrit i molt agradable al tacte, a la vista i a la comprensió.

Jo avui he practicat amb aquest mateix video.

 

 

Difón la idea!
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Deja un comentario